Erasmus KA1 - Liceul tehnologic Nicolae Balcescu

Liceul tehnologic "Nicolae Balcescu"
Meniu
Liceul tehnologic "Nicolae Bălcescu"
Liceul tehnologic "Nicolae Balcescu"
Du-te la conținut

Erasmus KA1

VALENCIA

Astăzi a fost o zi lungă și productivă pentru profesorii si personalul didactic auxiliar, participanți la proiectul Erasmus+, "Noile componente ale educației europene, ecologia și digitalizarea".
Ei au lucrat pe diferite platforme online cu scopul de a-și îmbogăți cunoștințele în domeniul digital și de a le transmite elevilor și colegilor.
Profesorii și personalul didactic auxiliar au învățat să folosească instrumente digitale diversificate pentru predarea la clasă și nu numai.
Într-o eră a digitalizării, dezvoltarea unor astfel de competențe este esențială.
Îi așteptăm cu nerăbdare la diseminarea proiectului !
Valencia

ERASMUS+ LA DUBLIN
Un nou proiect Erasmus + "Noile competențe ale educației europene- ecologia și digitalizarea" își începe parcursul în cadrul Liceului Tehnologic "Nicolae Bălcescu" cu un curs de formare profesori care dezvoltă o competență europeană și națională prioritară: green education. Dublin este orașul care oferă locația în care profesorii din mai multe țări europene interacționează prin informații, emoții si strategii constructive, determinând un salt spre schimbare de viziune pedagogică.
Activitatea de formare profesori din Dublin se finalizează cu cel puțin 6 activități concrete pe educația verde și zeci de resurse aplicabile la clase.
Diseminarea va fi o provocare pentru noi!

Diseminarea proiectului Erasmus+, "Noile componente ale educației europene, ecologia și digitalizarea",
desfășurat la Valencia, a adus un plus de valoare școlii noastre.
Profesorii și personalul didactic auxiliar au învățat să folosească instrumente digitale diversificate pentru predarea la clasă și nu numai.
Într-o eră a digitalizării,  dezvoltarea unor astfel de competențe este esențială.

Un nou proiect Erasmus +  : "Noile competențe ale educației europene - ecologia și digitalizarea"
își începe parcursul în  cadrul Liceului Tehnologic "Nicolae Bălcescu" cu un curs de formare profesori care dezvoltă o competență europeană și națională prioritară: green education.
Dublin este orașul care oferă locația în care profesorii din mai multe țări europene  interacționează prin informații, emoții si strategii constructive,
determinând un salt spre schimbare de viziune pedagogică.
Dublin
Formare profesori, Firenze
Madrid
Copyrights "Liceul tehnologic Nicolae Balcescu"
Copyrights "Liceul tehnologic Nicolae Balcescu"
Înapoi la cuprins